Een uniek persoonlijk cadeau!

Bij volkskrant-archief.nl kunt u een echte historische Volkskrant bestellen! U ontvangt de volledige krant zoals de vroeger op de mat viel.

De krant wordt geleverd met certificaat van echtheid en archivaris handschoen.
Een belevenis om te krijgen!

Zoek de Volkskrant van
uw gewenste datum:

Over Volkskrant-archief.nl

Volkskrant-archief.nl levert originele exemplaren van De Volkskrant zoals deze bij de abonnee op deurmat viel. Van alle exemplaren die de afgelopen decennia zijn uitgegeven, hebben wij van de meeste een à twee echte kranten in ons archief liggen. Kortom, unieke kranten. Wie heeft nog De Volkskrant uit 1960 of 1975?

Een oude Volkskrant

De Volkskrant

Bent u op zoek naar een specifieke krant van De Volkskrant? Grote kans dat u het originele exemplaar via Volkskrant-archief.nl kunt bestellen. Geen kopie van het voorblad of een replica van de krant. Zelfs advertenties en eventuele bijlage zitten nog in de krant. Bij de krant ontvangt u een certificaat van echtheid. U mag erop vertrouwen dat het de echte krant is!

Originele oude kranten

Volkskrant-archief.nl is onderdeel van Historisch Archief. Het Historisch Archief is al sinds 1983 gespecialiseerd in historische kranten, maar ook tijdschriften, van 1720 tot heden. De oude kranten hebben we weten bemachtigen door deze over te nemen van onder meer universiteiten, verzamelaars, uitgeverijen, bibliotheken en de Tweede Kamer. In het archief liggen geen kopieën en reproducties van kranten, ook niet van De Volkskrant!

Websites Historisch Archief:

Krantvanuwgeboortedag.nl
NRC-archief.nl
Telegraaf-archief.nl
De-oorlogskranten.nl

Meer informatie

In inmiddels liggen meer dan 2 miljoen originele, oude kranten in ons! Bent u op zoek naar oud exemplaar van De Volkskrant? Neem gerust contact met ons op.

Zeer uniek! Erg mooi dat ik
‘De Telegraaf’ bij jullie heb kunnen inlijsten. Het is zeker een aanrader om als cadeau te geven!

De echte, oude krant had ik binnen
twee dagen al in huis! Bedankt voor de snelle en klantvriendelijke service!

Een echte, oude krant uit 1955
was het ultieme cadeau voor mijn vader. Hij was enorm verrast. De krant wordt nog regelmatig met vrienden en kennissen doorgebladerd.

Beste mensen bedankt voor de vlotte service, pakket is in goede staat ontvangen. Hopende in de toekomst nog meer van deze originele- aparte- leuke cadeaus bij u te mogen bestellen.

© 2024 Alle rechten voorbehouden het Historisch Archief | Kvk: 04035513